Eindelijk was het dan zover: Na lang wachten mochten we ons eerste Holi Festival in Berlijn meemaken. Het Reiterstadion in het westen van Berlijn stond 10 uur lang in het teken van het kleurenfestival uit India. Duizenden mensen kwamen op het spektakel af. In dit artikel beschrijven wij onze review van het Holi Festival of Colour.

Holi Festival Berlin 2013 Reiterstadion
Een foto van het Holi Festival in Berlijn

Een goede line-up en prima locatie

Wanneer je gisteren bij het station Olympiastadion uitstapte, kwam de muziek je na een stukje lopen al tegemoet. Het Holi Festival werd georganiseerd in de buurt van het Olympiastadion en was zeker niet kleinschalig aangepakt. Het Reiterstadion is een enorm grasveld waar de mensen gisteren van 12.00 tot 22.00 helemaal uit hun dak konden gaan. De line-up mocht er ook zeker wezen met namen als Levy & K-Paul, Dumme Jungens en AndHim.

Holi Festival Berlin Green Beer
Een groen biertje op het Holi Festival in Berlijn

review van het Holi Festival of Colour in Berlijn

Zoals je op de foto’s kunt zien, hebben wij ons goed vermaakt op het Holi Festival in Berlijn. Het geeft zeker een extra feest-effect dat je één keer in de zoveel tijd een countdown hebt waar de DJs zich ook op instellen. Dan gooi je allemaal tegelijk je poeder de lucht in en kan er weer even gesprongen en gefeest worden. De sfeer op het Holi Festival of Colours in Berlijn was ook heel goed en de muziek was ook zeker lekker.

We hebben intussen overigens een nieuw artikel over Holi Festivals in Berlijn geschreven.

Holi Festival Berlin Maus en Bas

Author

Mijn naam is Job en ik ben in 2012 naar Berlijn vertrokken omdat ik een leuk meisje in Australië had leren kennen. Sinds meer dan 5 jaar schrijf ik over de mooiste plekjes, leukste activiteiten en gaafste evenementen in Berlijn.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.