Over het algemeen ben ik niet extreem cultureel geinteresseerd maar tot deze zomer is er een tentoonstelling in Berlijn die wel de moeite waard is. De heet In Your Face en je kunt er vele werken van de beroemde mode-fotograaf Mario Testino aanschouwen.

Mario Testino

Mario Testino is een mode-fotograaf die voor vele topmerken in de wereld gewerkt heeft. Hij is geboren in Lima en is vooral bekend geworden door zijn werk met Princess Diana voor Vanity Fair in 1997. Zijn foto’s van beroemdheden over de hele wereld hangen op dit moment in Berlijn bij de tentoonstelling In Your Face.

In Your Face

Zelfs mensen die niet van kunst houden zullen In Your Face van Mario Testino een leuke bezigheid vinden. Het is namelijk een mix van kunst en prachtige foto’s van beroemdheden die we allemaal kennen en een beetje aanbidden. Prachtige werken van Kate Moss, Jennifer Lopez, Madonna, Brad Pitt en veel veel meer. De tentoonstelling vind op twee verdiepingen en in totaal in vijf verschillende zalen plaats.

Praktische Info

De tentoonstelling is te vinden in het Kulturforum aan de Matthäikirchplatz, die eigenlijk bijna te lopen is vanaf Potsdamer Platz. Je kunt nog dichterbij komen met de bussen M85, M48 en 200. De tentoonstelling kost 10 Euro voor volwassenen maar met een studentenkaart kom je voor 5 Euro binnen. De tentoonstelling loopt nog tot 26 Juli en meer informatie kun je op deze website vinden.

Hieronder zijn enkele foto’s te vinden van de tentoonstelling, geschoten met mijn telefoon, dus vrij magere kwaliteit.

 

IMG_2781Een beschrijving van de tentoonstelling (© Mario Testino/Kulturforum)

IMG_2812De tentoonstelling van Mario Testino vindt plaats in 5 verschillende zalen (© Mario Testino/Kulturforum)

IMG_2826Enkele werken van Mario Testino (© Mario Testino/Kulturforum)

Author

Mijn naam is Job en ik ben in 2012 naar Berlijn vertrokken omdat ik een leuk meisje in Australië had leren kennen. Sinds meer dan 5 jaar schrijf ik over de mooiste plekjes, leukste activiteiten en gaafste evenementen in Berlijn.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.