In Nederland is het vrij prijzig om Sushi te eten. Je hebt wel redelijk wat restaurants waar je voor een bepaald bedrag zoveel kunt eten als je wilt maar meestal lopen die prijzen in de tientallen euro’s. Berlijn is een heerlijke stad voor de sushi-liefhebbers: Je kunt voor nog geen tien euro uitgebreid van Sushi genieten. Eén leuke Sushi-Bar in het midden van Berlijn is Far-East.

Far East in Berlin-Mitte

Het restaurant Far East is gelegen aan de Dircksenstraße 93 in Berlin-Mitte. De Sushi-Bar ligt recht tegenover het winkelcentrum Alexa (zie dit artikel). Daarom is dit vietnamese restaurant vooral goed te combineren met een gezellige middag shoppen of een bezoek aan Alexanderplatz.

Far East Berlin MitteFar East Berlin Mitte

Sushi-Bar

Naast Sushi kun je bij Far East ook terecht voor Vietnamese gerechten. Je kunt verschillende gerechten bestellen die tussen de 5 en de 8 euro geprijsd zijn. Je krijgt dan een groot bord of een maaltijdsoep waar een volwassen kerel normaal gesproken wel genoeg aan zal hebben. Persoonlijk zou ik echter voor Sushi kiezen: De verschillende menu’s zijn al verkrijgbaar vanaf 4 euro maar dan krijg je vanzelfsprekend vrij eenvoudige Sushi-rollen (12 stuks). Het begint pas echt een feest te worden bij de speciale rollen met smeerkaas, garnalen of gekruide kip.

Far East Berlin MitteDe simpele maar gezellige indeling van Far East

Karaoke Bar

Grappig genoeg kun je bij Far East in Berlin-Mitte ook terecht voor verschillende feestjes. In de kelder kan karaoke gezongen worden en de ruimte is ook af te huren als je een feestje wilt organiseren. Voor meer informatie over het karaoke-aanbod kun je terecht op de website van Far-East.

Far East Berlin MitteIn de zomer kun je ook buiten zitten

Samengevat

Persoonlijk heb ik de twee keer dat ik bij Far East gegeten heb erg genoten van het eten. De service in Asiatische restaurants is soms wat minder maar hier werden we beide keren ook erg vriendelijk geholpen. Mocht je dus een keer in de buurt zijn zou ik zeker aanraden om een kijkje te nemen bij Far East tegenover winkelcentrum Alexa. Hieronder is de informatie over Far East nog een keer op een rijtje terug te vinden.

Naam: Sushi-Bar Far East
Adres: Dircksenstr. 93
Regio: Berlin-Mitte
Prijs: 5-8 euro hoofdgerecht

[google-map-v3 width=”450″ height=”300″ zoom=”15″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Dircksenstrasse 93, Berlin{}4-default.png{}Far East” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Author

Mijn naam is Job en ik ben in 2012 naar Berlijn vertrokken omdat ik een leuk meisje in Australië had leren kennen. Sinds meer dan 5 jaar schrijf ik over de mooiste plekjes, leukste activiteiten en gaafste evenementen in Berlijn.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.