browsing category: Sporten

Ook als je lekker een weekendje of langer naar een stad als Berlijn vertrekt, kan het heerlijk zijn om een actieve dag te ondernemen. Een heerlijk dagje wandelen in het park of het bekijken van enkele van de mooie attracties is natuurlijk geweldig, maar ook het ondernemen van enkele sportieve activiteiten kan een mooie toevoeging aan je vakantie zijn.

Het is dan ook heerlijk dat er verschillende mogelijkheden op gebied van sport in Berlijn te vinden zijn. Wanneer het buiten wat slechter weer is en je hebt zin in wat actie kun je ervoor kiezen om indoor te gaan voetballen of bijvoorbeeld te gaan bowlen. Echter, ook outdoor zijn er enorm veel mogelijkheden om te sporten in Berlijn: Tegen een kleine vergoeding kan gedacht worden aan golfen, of beachvolleybal. Verder zorgt de gemeente voor vele mooie sportveldjes (voetbal, basketbal).

Zoals gezegd kan Sporten in Berlijn zowel indoor als outdoor. Ook kan er natuurlijk voor gekozen worden om live een mooie wedstrijd te bekijken in een stadionals de o2 arena of het Olympiastadion.

Hieronder is de lijst te vinden van verschillende sporten in Berlijn. Al deze sporten zijn mij persoonlijk enorm bevallen en je kunt mijn ervaringen terug lezen in de artikelen hieronder. De prijzen, locaties en enkele foto´s geven je een goede indruk van de mogelijkheden om te sporten in Berlijn.

Mocht je overigens nog tegenstanders nodig hebben op het gebied van balsporten? Mail me!

——————————————————————————————————————————————–

Win tickets voor festivals & feestjes!

Volg ons op Instagram en doe mee aan onze maandelijkse giveaways!