Over de blog Enjoy-Berlin

Na de eerste 20 jaar van mijn leven doorgebracht te hebben in een klein dorpje in het midden van Nederland keek ik mijn ogen uit in Berlijn. Een geweldige multiculturele stad waar altijd wat te doen is en waar het nachtleven zelfs midden op de dag aanwezig is. Mijn naam is Job en ik woon sinds Januari 2012 in Berlijn.

Sharing is Caring

Wanneer mijn familie of vrienden uit Nederland overkomen, wil ik ze altijd het beste van Berlijn laten zien. Het bezoek stelt mij dan regelmatig vragen als: Waar kun je goed shoppen? Waar zijn de beste feestjes? Waar kun je de lekkerste burger eten?

Deze kennis ben ik in begin 2012 op gaan schrijven en wil ik natuurlijk graag met jullie delen. Iedereen die naar Berlijn gaat moet een keus kunnen maken tussen de gaafste dingen die hier te zien en te doen zijn. En dan heb ik het niet alleen over “standaard attracties” als Brandenburger Tor en Potsdamer Platz.

Berlijn Fernsehturm Camera

Reisblog Enjoy-Berlin

Dus ben ik ondertussen al meer dan 5 jaren bezig met deze reisblog. Hier kunnen jullie lezen over de beste attracties, clubs, restaurants en andere dingen ik in Berlijn de moeite waard vind. Ik probeer eigenlijk altijd één keer per week een artikel te schrijven.

Andere reisbestemmingen

Naast de mooie plekjes in Berlijn wil ik ook hier en daar nog weleens uitwijken naar reisbestemmingen wat verder van huis. Mijn trips naar Australië, Azië en Ghana komen voorbij en ook verschillende stedentrips in Europa worden gedeeld in de categorie reisbestemmingen.

Samenwerkingen en Contact

Wanneer je het niet eens bent met één van mijn reviews of artikelen, mag je me dat altijd laten weten. Je kunt het formulier onderaan deze pagina invullen of een kijkje nemen op de contact-pagina.

Ook wanneer er potentiele mogelijkheden zijn op het gebied van een samenwerking, kun je altijd even een berichtje sturen. Meer informatie over de bezoekeraantallen vind je op de pagina samenwerking

 

 

Win tickets voor festivals & feestjes!

Volg ons op Instagram en doe mee aan onze maandelijkse giveaways!