Je ziet ze vaak in Berlijn staan: De toeristen die met een kaart in hun handen om zich heen staan te kijken en niet precies weten waar ze zijn en waar nou die Brandenburger Tor of Alexanderplatz precies is.

Handgetekende Kaart van Berlijn

De kaarten die deze verdwaalde bezoekers gebruiken zijn eigenlijk altijd hetzelfde. Dezelfde kaarten met dezelfde schaal, locaties en afstanden. Maar nu heeft Jenni Sparks heer eens verandering in gebracht. Ze heeft de hele kaart van Berlijn met de hand getekend. Elk klein detail is te zien en het is een geweldig mooi geheel geworden.

Jenni Sparks

Jenni Sparks heeft al eerder van andere steden als London, New York en Parijs een handgetekende kaart gemaakt. De handgetekende kaart van Berlijn was dus niet haar eerste project. Jenni Sparks wordt ingehuurd door Evermade en op hun website kun je de kaart kopen voor 75 Pounds. Best een beetje prijzig maar aan de voorbeelden hieronder kun je zien dat de handgetekende kaart van Berlijn echt een meesterwerk is geworden.

Voor meer informatie kun je terecht op de website van Jenni Sparks.

Jenni Sparks BerlinJenni Sparks kaart van Berlijn

Jenni Sparks BerlinJenni Sparks kaart van Berlijn

 

Copyright Jenni Sparks.

Author

Mijn naam is Job en ik ben in 2012 naar Berlijn vertrokken omdat ik een leuk meisje in Australië had leren kennen. Sinds meer dan 5 jaar schrijf ik over de mooiste plekjes, leukste activiteiten en gaafste evenementen in Berlijn.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.