Holi One Festival: Tickets verkrijgbaar!

Afgelopen zomer is er geweldige hype ontstaan rondom het Holi Festival. Het Festival of Colors heeft op meerdere plaatsen in Duitsland plaats gevonden en was overal in erg rap tempo uitverkocht. Veel van ons hebben daarom geen mogelijkheid gezien een festival te bezoeken. Wanneer je nog niet bekend bent met het fenomeen Holi Festival is het aan te raden om de After Movie in het volgende artikel te bekijken. De kans is groot dat je hierdoor wel gemotiveerd raakt.

Holi One Festival 2013

Voor de liefhebbers die het Holi Festival een keer mee willen maken heeft Berlijn verschillende mogelijkheden te bieden. Er is eigenlijk één organisatie die het copyright op het Holi Festival heeft. Deze organisatie zal vanaf 21 Februari 2013 de tijden en plaatsen vrij geven. Lees dit artikel als je meer wilt weten over het officiële Holi Festival of Colours.

Maar wanneer je niet kan wachten kun je ook alvast tickets voor een soortgelijk feest boeken. Het Holi One Festival is een festival in het hartje van Berlijn (Hauptbahnhof) en biedt ook de ervaring van de zakjes met kleurenpulver. De tickets zijn nu al verkrijgbaar via de facebook-site van het Holi One Festival. Het is dus aan te raden om niet te lang te wachten! Het feest zal plaats vinden op Metaxa Beach en  gaat van start om 10.00 in de morgen. Het feest is afgelopen om 22.00 maar dan is er nog wel een mogelijkheid om naar een after-party te gaan. De tickets kunnen voor verschillende dagdelen gekocht worden en men kan ook nog besluiten meteen wat pulver te bestellen. Hieronder zijn de mogelijkheden terug te vinden.

Tickets Holi Festival 2013
Color Day Pass: 10:00 – 22:00 (incl. 5x kleurenpulver) = 29 euro
Color Night Pass: 18:00 – 22:00 (incl. 5 kleurenpulver) = 22 euro
Day Pass: 10:00 – 22:00 Uhr = 19 euro
HOLI ONE Aftershowparty: 22:00 – open end = 5 euro
Night Pass: 18:00 – 22:00 = 12 euro

Wanneer je een beetje geld wilt besparen kun je ervoor kiezen om een combinatie van tickets te kopen. Vijf zakken met kleurenpulver is relatief veel voor één persoon dus je zou dat kunnen delen. Dan betaal je voor een avondpas maar 17 euro per persoon.

Metaxa Beach

Het Holi One Festival zal gegeven worden op Metaxa Beach. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een strandlocatie in het midden van Berlijn. Op loopafstand van station Hauptbahnhof kun je hier een geweldig feestje geven maar ook genieten van een goede maaltijd of een lekker potje volleybal spelen. De locatie is gevestigd op Invalidenstrasse nummer 78. Op de foto hieronder kun je duidelijk zien dat

© Trashworld
De kans is erg groot dat aankomende zomer in Berlijn vele Holi Festivals georganiseeerd zullen worden. Het is daarom de vraag of het zich loont om nu al kaarten te bestellen. Persoonlijk vind ik de prijzen heel redelijk en de locatie aantrekkelijk. Veel kan je daarom volgens mij niet verkeerd doen.

Data Holi One 2013

Wat: Holi One 2013
Wanneer: 27 en 28 April 2013
Adres: Invalidenstrasse 78
Prijs: 12 tot 29 euro
Tijden: 10.00 – 22.00

[google-map-v3 width=”450″ height=”300″ zoom=”15″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Invalidenstrasse 78 berlin{}7-default.png{}Holi Festival” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

The author: Job

Mijn naam is Job en ik ben in 2012 naar Berlijn vertrokken omdat ik een leuk meisje in Australië had leren kennen. Sinds meer dan 5 jaar schrijf ik over de mooiste plekjes, leukste activiteiten en gaafste evenementen in Berlijn.
Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Win tickets voor festivals & feestjes!

Volg ons op Instagram en doe mee aan onze maandelijkse giveaways!