Tijdens de kerstdagen zijn er in Berlijn vele leuke winteractiviteiten te ondernemen: Je kunt gaan schaatsen, sleeën of één van de kerstmarkten bezoeken. Als je daarnaast ook wel om een stukje spanning geeft, is de Berlin Dungeon zeker een aanrader. Als kerstgeschenk kun je bij Enjoy-Berlin twee tickets winnen voor de Berlin Dungeon!

1174663_580823971980512_197875689_n

De Berlin Dungeon

We zijn allemaal weleens in een spookhuis op de plaatselijke kermis geweest: Vaak vinden de kinderen en moeders het nog wel leuk maar van echte angst is geen sprake. De Berlin Dungeon is echter een ander verhaal: Door middel van 9 echte acteurs, meerdere speciale shows en veel donkere ruimtes met verrassingen zijn de Berlin Dungeons zelfs voor volwassen mannen best de moeite waard.

Slagers, Artsen en een griezelige rechter

De tour in de Berlin Dungeon duurt ongeveer 60 minuten en je komt in 9 verschillende ruimtes terecht. Je gaat onder andere op bezoek bij de plaatselijke rechtbank, komt bij de dokter oog en oog te staan met de plaag en ziet de bijzondere werkwijze van een bloeddorstige slager. De acteurs zetten een leuke show neer en het programma is afwisselend en ook humoristisch.

[row][one-third]key-visual[/one-third][one-third]small-group-characters[/one-third][one-third]434829.jungesellinnenabschied[/one-third][/row]De verschillende types in de Berlin Dungeon

Prijs en openingtijden Berlin Dungeon

Het adres van de Berlin Dungeon is Spandauer Straße 2 en je kunt de Dungeons het beste bereiken vanaf station Hackischer Markt. De openingstijden van de Berlin Dungeon zijn vrij makkelijk te onthouden: Deze attractie elke dag van het jaar geopend en meestal van 10.00 – 18.00. Voor de uitzonderingen kun je het beste een kijkje nemen op de website. De prijzen van de Berlin Dungeon hangen een beetje af waar je de tickets koopt: Online zijn tickets al verkrijgbaar vanaf 16 euro en aan de deur kosten ze 20 euro per persoon. Uiteraard krijgen kinderen (10-14 jaar) korting. Je kunt overigens ook nog extra kosten sparen wanneer je Berlin Dungeon na 16.00 bezoekt, dan kost een ticket online slechts 14 euro.

opening-hours and prices of Berlin DungeonOpening-hours and prices of Berlin Dungeon

Giveaway: Win twee Tickets voor de Berlin Dungeon

Maar…dit geld hoeven twee gelukkige winnaar van de giveaway op Enjoy-Berlin niet uit te geven. Als kerstkado geven we twee tickets voor de Berlin Dungeons weg. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is Enjoy-Berlin liken op Facebook en hieronder een comment achter te laten met je naam. De tickets zullen vervolgens op 30.12.2013 verloor worden en dan zal in dit artikel ook bekend gemaakt worden wie de winnaars zijn. Uiteraard zullen de winnaars ook gecontacteerd worden!

Meer informatie

Wanneer je meer informatie wilt over de Berlin Dungeon, kun je een kijkje nemen op de officiele website. Je kunt daar zoals gezegd tickets met korting bestellen en ook een leuke test ondergaan waarmee je kunt zien of je “Ready for the Dungeon” bent. Het is overigens ook mogelijk om de Berlin Dungeon in het Engels te bezoeken. Er is overigens ook een Amsterdam Dungeon voor het geval je nu nog in Nederland zit en niet kunt wachten…

Berlin DungeonsDe acteurs maken de Berlin Dungeon tot een succes

Persoonlijk vond ik de Berlin Dungeon echt de moeite waard. Volwassen mannen zullen het niet in hun broek doen maar ik denk dat ze weldegelijk plezier zullen hebben. De tour is creatief, grappig en je zult op enkele momenten de hand van je partner vasthouden of heel erg schrikken.

Naam: Berlin Dungeon
Adres: Spandauer Straße 2
Openbaar Vervoer: Hackischer Markt
Entree: 14-20 euro (volwassene)
Copyright images:  Berlin Dungeon website

[google-map-v3 width=”450″ height=”300″ zoom=”15″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Spandauer Straße 2, Berlin{}5-default.png{}Berlin Dungeon” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]
Author

Mijn naam is Job en ik ben in 2012 naar Berlijn vertrokken omdat ik een leuk meisje in Australië had leren kennen. Sinds meer dan 5 jaar schrijf ik over de mooiste plekjes, leukste activiteiten en gaafste evenementen in Berlijn.

2 Comments

    • Enjoy-Berlin Reply

      Hoi Jordi, helaas ben je een paar maanden te laat voor deze give-away. Evengoed bedankt!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.