After Movie + Nieuwe data voor Holi-Festival

Het komt over uit India en is ook in Europa een hele happening aan het worden. De holi-festivals. Ze zijn kleurrijk, uniek en verschrikkelijk snel uitverkocht.

Snel uitverkocht

Het fenemeen is begonnen hier in Berlijn, slechts 3000 kaarten waren beschikbaar voor het eerste festival bij Ostbahnhof en uitverkocht binnen 20 minuten (zie ook het vorige artikel).
De after-movie hieronder laat zien wat een geweldig effect de kleuren geven.

Holi-Festival overal in Duitsland

Na het succes van de eerste editie was er afgelopen weekend één holi-festival in Dresden. Ook dit is weer een enorm groot succes geworden. Als we de informatie van de organisatoren moeten geloven kunnen we ongeveer in alle steden in Duitsland een Holi-Festival verwachten. Hamburg volgt op Zaterdag 1 September. Volgende week dus. De kaartverkoop start pas deze week dus hou de officiele site goed in de gaten.

Vele kleurrijke festivals in opkomst

Gelukkig heeft deze organisatie geen patent op het organiseren van de feestjes dus er zijn ook al andere slimme clubs die gebruik maken van het concept. Vorig week was er een open air bij Kater Holzig die ook gebruik maakte van de zakjes met kleurenpulver. Voor de liefhebber een prima alternatief dus, een reisje naar Hamburg is toch weer een hele onderneming.

Munchen, Köln, Frankfurt

Ik heb het gevoel dat de organisatoren van het Holi-Festival de feesten de komende maanden als een gek af gaan werken. De concurrentie is dus aanwezig en ze willen volledig gebruik maken van het concept. Hou de site daarom goed in de gaten en kijk of er een stad op het programma komt te staan welke voor jou goed te combineren is. Er staan als het goed is steden als: Munchen, Köln, Frankfurt en meer op het programma.


After Movie Holi Festival

 

Tags : HoliOpen-Air

The author: Job

Mijn naam is Job en ik ben in 2012 naar Berlijn vertrokken omdat ik een leuk meisje in Australië had leren kennen. Sinds meer dan 5 jaar schrijf ik over de mooiste plekjes, leukste activiteiten en gaafste evenementen in Berlijn.
Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Win tickets voor festivals & feestjes!

Volg ons op Instagram en doe mee aan onze maandelijkse giveaways!